Groene golf

vriend van

mosselen aan de maas

DE VOORDELEN

Als Vriend van Mosselen aan de Maas ontvangt u de volgende voordelen:

  1. Logovermelding op onze website: Uw bedrijfslogo zal schitteren op de exclusieve "Vriend van" pagina op onze website. Hiermee vergroot u uw online zichtbaarheid en trekt u de aandacht van potentiële zakelijke contacten. Daarnaast ontvangt u ook een afbeelding die u zelf kan delen op uw eigen website en sociale media. 
  2. Social media exposure: We zullen een speciale post wijden aan uw bedrijf op onze officiële kanalen op Instagram, Facebook en LinkedIn. Dit stelt u in staat om een breed publiek te bereiken en uw merk op een professionele manier te presenteren.
  3. Fysieke aanwezigheid op het evenement: Uw bedrijfslogo zal prominent worden weergegeven bij de entree van het evenement. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid onder alle bezoekers en versterkt de aanwezigheid op Mosselen aan de Maas.
  4. E-mailbanner: Promoot uw aanwezigheid op Mosselen aan de Maas naar uw eigen klanten en relaties met de speciale Vriend van Mosselen aan de Maas e-mailbanner.
  5. Toegangstickets: Als kers op de taart ontvangt u twee toegangstickets voor Mosselen aan de Maas. Hiermee kunt u zelf deelnemen aan het netwerkevenement en genieten van de vele mogelijkheden om nieuwe zakelijke contacten te leggen.
  6. Toegang tot het Happy Hour: Geniet van een hapje en een drankje tijdens het Happy Hour in de VIP-lounge van Mosselen aan de Maas op donderdag 21 september van 16.00-17.30.
  7. Donatie: Een percentage van de opbrengsten uit de verkoop van het Vriend van Mosselen aan de Maas exposure-pakket wordt gedoneerd aan Mercy Ships, het goede doel van Mosselen aan de Maas 2023.

Mercy Ships begon met een droom: ziekenhuisschepen bemand met vrijwilligers die medische zorg bieden aan de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Door de jaren heen hebben ze met een handvol schepen meer dan twee miljoen mensen geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten. Op dit moment varen twee ziekenhuisschepen, de Africa Mercy en de Global Mercy, om mensen in Afrika te helpen.

Samen maken we van Mosselen aan de Maas een onvergetelijk succes!

vriend van mosselen aan de maas

 

Algemene gegevens

Contactgegevens© 2024 Dare Events | Website by The Dare Company | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring