Groene golf

BEREIKBAARHEID

Om reizen van en naar onze imposante eventlocatie vlakbij De Kuip zo comfortabel mogelijk te maken voor onze bezoekers en exposanten, heeft Mosselen aan de Maas voor u een aantal reismogelijkheden in kaart gebracht. 

Auto

De auto is één van de makkelijkste vervoersmiddelen om P5C de Kuip te bezoeken. Vanaf de snelweg A16 bent u in 10 minuten bij de evenementenlocatie. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het event. Daarnaast is parkeren bij de Kuip gratis op niet-wedstrijddagen. Wij kunnen u niet verzekeren van een parkeerplaats.

 

Parkeergarage

Met Parkeergarage Veranda is er een ruime parkeergarage in de buurt van de evenementlocatie. Vanaf deze parkeergarage is het slechts een paar minuten lopen naar P5C de Kuip.

openbaar vervoer

Vanaf zowel Tram/bushalte Beurs als Rotterdam centraal kunt u rechtstreeks tram 23 richting Beverwaard nemen naar Tram/bushalte Stadion Feyenoord. Zo bent u in no-time op ons evenemententerrein! 

 

Met de taxi/uber of deelvervoer

Het is mogelijk om de evenementenlocatie te bereiken met taxi of uber. U reist naar het adres Piet Smitkade 44, 3077 MP Rotterdam.

Heeft u overige vragen over de bereikbaarheid van Mosselen aan de Maas 2024? Neem contact op via de onderstaande knop. 

CONTACT

Klik op de kaart om te vergroten

© 2024 Dare Events | Website by The Dare Company | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring