Groene golf

Sponsormogelijkheden

Spandoeken op hekken rondom terrein

Als u op zoek bent naar een unieke en effectieve manier om uw bedrijf te presenteren, dan zijn spandoeken een geweldige keuze. Het gebruik van spandoeken als reclamemiddel tijdens Mosselen aan de Maas biedt een tal van voordelen. Door hun grootte en strategische plaatsing trekken spandoeken direct de aandacht van de bezoekers. Wij bieden twee formaten spandoeken aan:

Spandoek van 230 x 100 cm voor €250,- 
Spandoek van 460 x 100 cm voor €450,-

Beide prijzen zijn inclusief het bedrukken van het spandoek en het ophangen tijdens het evenement. Of u nu kiest voor een kleinere of een grotere variant, u kunt rekenen op maximale exposure en een professionele uitstraling!

Vriend van Mosselen aan de Maas

Met trots introduceren wij ook ons exposure pakket 'Vriend van Mosselen aan de Maas'. Dit veelzijdige pakket is beschikbaar voor slechts €490,- en biedt een uitgebreide promotie voor uzelf of uw bedrijf voorafgaand én tijdens het netwerkevenement van het jaar. 

Als Vriend van Mosselen aan de Maas ontvangt u diverse voordelen, waaronder de vermelding van uw bedrijfslogo op onze website en een speciale social media post op onze kanalen. Uw logo zal ook zichtbaar zijn bij de entree van het evenement, wat uw aanwezigheid versterkt. Daarnaast ontvangt u een e-mail banner om uw deelname te promoten aan uw klanten en relaties en u krijgt twee toegangstickets voor het evenement, wat een uitstekende gelegenheid biedt om nieuwe zakelijke contacten te leggen!

DEELNAME & TARIEVEN ALS STANDHOUDER

DE VOORDELEN

Als Vriend van Mosselen aan de Maas ontvangt u de volgende voordelen:

  1. Logovermelding op onze website: Uw bedrijfslogo zal schitteren op de exclusieve "Vriend van" pagina op onze website. Hiermee vergroot u uw online zichtbaarheid en trekt u de aandacht van potentiële zakelijke contacten. Daarnaast ontvangt u ook een afbeelding die u zelf kan delen op uw eigen website en sociale media. 
  2. Social media exposure: We zullen een speciale post wijden aan uw bedrijf op onze officiële kanalen op Instagram, Facebook en LinkedIn. Dit stelt u in staat om een breed publiek te bereiken en uw merk op een professionele manier te presenteren.
  3. Fysieke aanwezigheid op het evenement: Uw bedrijfslogo zal prominent worden weergegeven bij de entree van het evenement. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid onder alle bezoekers en versterkt de aanwezigheid op Mosselen aan de Maas.
  4. E-mailbanner: Promoot uw aanwezigheid op Mosselen aan de Maas naar uw eigen klanten en relaties met de speciale Vriend van Mosselen aan de Maas e-mailbanner.
  5. Toegangstickets: Als kers op de taart ontvangt u twee toegangstickets voor Mosselen aan de Maas. Hiermee kunt u zelf deelnemen aan het netwerkevenement en genieten van de vele mogelijkheden om nieuwe zakelijke contacten te leggen.

Samen maken we van Mosselen aan de Maas een onvergetelijk succes!

VRIEND worden

Met trots introduceren wij ons nieuwe exposure pakket 'Vrienden van Mosselen aan de Maas'. Dit veelzijdige pakket biedt een uitgebreide promotie voor uw bedrijf voorafgaand én tijdens het netwerkevenement van het jaar. 

Het exposure pakket Vriend van Mosselen aan de Maas is beschikbaar voor slechts €490,- (exclusief btw) Een geweldige investering voor de zichtbaarheid en groei van uw bedrijf! Wilt u uw bedrijf op een unieke manier in de schijnwerpers zetten en uw netwerk vergroten? Aarzel dan niet en word een trotse Vriend van Mosselen aan de Maas!

Aanmelden als Vriend van MADM

Vriend van Mosselen aan de Maas

 

Algemene gegevens

Contactgegevens© 2024 Dare Events | Website by The Dare Company | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring