Informatie coronavirus en Mosselen aan de Maas

Gezien de huidige situatie vinden wij het belangrijk onze exposanten en relaties van Mosselen aan de Maas 2020 te informeren dat alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen zijn genomen om de 8e editie Mosselen aan de Maas 2020  door te laten gaan.

Na de meest recente besluiten van de overheid op de persconferentie van 6 mei, heeft de organisatie besloten Mosselen aan de Maas 2020 te verplaatsen naar woensdag 7 en donderdag 8 oktober 2020 op de kade van het ss Rotterdam.

De organisatie (Dare Events) volgt de ontwikkelingen nauwgezet en heeft contact met The Global Association of the Exhibition Industry (UFI) en de het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). De organisatie beschikt steeds over de meest recente informatie om goed voorbereid te zijn en belanghebbenden goed geïnformeerd te houden. De veiligheid en het welzijn van onze werknemers, exposanten en bezoekers betreft het coronavirus heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit bij de organisatie.

Contact opnemen

Omdat we ook vanuit de organisatie (Dare Events B.V.) de overheidsmaatregelen opvolgen, werken we zoveel mogelijk vanuit huis. We blijven uiteraard telefonisch bereikbaar op 010-2400122, maar verzoeken u zoveel mogelijk per e-mail info@mosselenaandemaas.nl met ons te communiceren.

© 2020 Dare Events | Website by The Dare Company | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring