informatie coronavirus en Mosselen aan de Maas

De veiligheid en het welzijn van onze werknemers, exposanten en bezoekers betreft heeft de hoogste prioriteit bij Mosselen aan de Maas. Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus vinden wij het belangrijk onze exposanten en bezoekers te informeren over de laatste ontwikkelingen.

Vanwege de huidige maatregelen vanuit de overheid en onzekerheden over de aankomende maanden, hebben wij als bestuur besloten Mosselen aan de Maas, dat oorspronkelijk gepland stond in oktober 2020, één jaar te verplaatsen. Om de al reeds ingeschreven deelnemers op  een kortere termijn toch nog een evenement te bieden, hebben wij  in overleg besloten hen mee te nemen naar het nieuwjaars netwerkevenement New People's Business.

Wat is New People's Business?

New People’s Business 2021 is hét Nieuwjaars netwerkgala waarbij het glas wordt geheven op een nieuw en succesvol business jaar. Tijdens dit evenement zullen verschillende nieuwe inzichten en ontwikkelingen onder de aandacht worden gebracht voor branches die werkzaam zijn in de havenstad Rotterdam en de regio.

New Peoples Business zal georganiseerd worden in het nostaligische gebouw de Van Nelle Fabriek die haar deuren opent op woensdag 6 en donderdag 7 januari 2021. De Van Nelle Fabriek is een bewonderenswaardig bouwwerk, maar vooral een inspirerende ontmoetingsplek voor ondernemend groot Rotterdam. De Van Nelle Fabriek bruist van energie, bedrijvigheid en gezeligheid en dat is nu precies de opzet van New People's Business.

Wij hopen ook ú te mogen verwelkomen!

Bekijk de website

De organisatie rondom het programma van  Mosselen aan de Maas zal volgend jaar worden vervolgd.

Contact opnemen

Omdat we ook vanuit de organisatie (Dare Events B.V.) de overheidsmaatregelen opvolgen, werken we zoveel mogelijk vanuit huis. We blijven uiteraard telefonisch bereikbaar op 010-2400122, maar verzoeken u zoveel mogelijk per e-mail info@mosselenaandemaas.nl met ons te communiceren.

© 2020 Dare Events | Website by The Dare Company | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring