Groene golf

Catering

Bon Bon catering events

T: 078 6912186
E: receptie@bonbonpartyservice.nl

Smaak is persoonlijk. Daar valt niet over te twisten. Bon Bon begrijpt dat en biedt creatieve (totaal) oplossingen waar eten en drinken, locatie, styling en entertainment een smaakvol geheel vormen. Bent u benieuwd naar hoe zij uw feestdagen nog magischer kunnen maken? Dit jaar is er achter de schermen weer hard gewerkt om mooie en passende feestdagen speciaal voor u samen te stellen.

Schmidt Zeevis

T: 010 4443555
E: horeca@schmidtzeevis.nl

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Schmidt Zeevis levert aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan. Ook beleveren ze de scheepvaart in het Rotterdamse, Amsterdamse en Antwerpse havengebied, cruisemaatschappijen wereldwijd en exporteren zelfs naar alle continenten.

Hosman Vins

T: 010-4264672
E: sales@hosmansvins.nl

Hosman is de wijnimporteur en wijnconnaisseur. Wie Hosman zegt, zegt wijn, wijn en wijn. Wijn om te bewaren, wijn om direct mee te klinken. Bij Hosman vind je wijnen vanuit de hele wereld. Wijn die het leven kleurt, wijn die de smaak verwent. Een bezoek aan zijn kelders is een wandeling in de wereld van de wijn en op elk moment van de dag de moeite méér dan waard.

© 2021 Dare Events | Website by The Dare Company | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring